Velkommen til Paornanguaq og Hans´s hjemmeside. 

 

-FORSIDEN-      -KNÆGTEN-      -DATTEREN-      -BRYLLUP-      -BILLEDER-      -LUFTFART-      -ALT DET ANDET-      -GÆSTEBOG-

Lidt om os.

Sidst redigeret: 4. Januar 2010.

Hej. Vi hedder Paornanguaq, Hans, Isabella og Anders Mouzynsky.

På denne side har vi skrevet lidt om os. Hvor vi kommer fra, hvad vi laver og hvad der ellers er skrevet.


Mit navn er Hans Mouzynsky.

Jeg er gift med Paornanguaq, og har en søn der hedder Anders og en datter der hedder Isabella.

Jeg er født og opvokset i Esbjerg, og senere flyttet til Sjælland. Jeg startede i forsvaret i 1991, og blev uddannet sergent i hæren i slutningen af 1991. Jeg har så været en del steder i forsvaret. Jeg har bl.a. været i Finland på vinteromskoling med pansrede køretøjer i 2000, så i Bosnien hvor jeg bl.a var på Tuzla Airbase i et år sammen med amerikanerne. Derefter kom jeg til Polen. Da jeg kom tilbage til Danmark var jeg NK i en materiel deling, og i 2003 tog jeg så til Narsarsuaq i Grønland, for at uddanne mig som AFIS operatør. Efterfølgende har jeg arbejdet som AFIS operatør i Stauning, Narsarsuaq, Qaarsut, Constable pynt. I 2006, da vi fandt ud af min kone var gravid med vores første barn, som blev født den 9 september 2006, besluttede vi os for at jeg kom tilbage til Kangerlussuaq hvor vi boede. Jeg fik så arbejde i FIC i Kangerlussuaq, hvor jeg var indtil november 2007, hvor vi så igen flyttede til Narsarsuaq, hvor vi så bor nu. Jeg arbejder igen som AFIS operatør.

Jeg startede på at bygge vores hus i slutningen af december 2007, og i juli 2008 flyttede vi så ind. Det var lige i tide til vi kunne holde barnedåb for vores datter, som blev født den 12 maj 2008. Indtil huset var færdigt boede vi i en lille lejlighed med et værelse, og der var ikke plads til os alle 4, så vi var meget glade da vi endeligt kunne flytte ind i huset. Så fik ungerne et værelse hver, og ellers meget plads.

 

 

 


Hej. Jeg hedder Paornanguaq mouzynsky.

Jeg skal sørge for at der bliver skrevet lidt her så hurtigt som muligt.

 

 

 

 

 

 

 

 


Hej. Jeg hedder Anders Aputsiaq Mouzynsky.

Jeg blev født den 9. September 2006 i Sisimiut. Da jeg blev født boede vi i Kangerlussuaq, og i 2007 flyttede vi så til Narsarsuaq. På det tidspunkt var min Anaana gravid med min lillesøster, som jeg glædede mig meget til kom til verden. Jeg skal nok lade min Ataata få tid til snart at få skrevet lidt mere om mig, men det er svært, da lillesøster og mig så gerne vil lave ballade i stedet for at lade ham ordne hjememesiden.

 

 

 

 

 

 

 

 


Hej. Jeg hedder Isabella Ikiuna Mouzynsky.

Jeg blev født i Narsaq, og er familiens mindste. Jeg nyder at drille min storebror, men er ellers en meget sød pige. Jeg vil få min Ataata til at skrive lidt mere om mig, når min storebror og mig lader ham få tid til det.

 

 

 

 

 

 

 

 

Til toppen.